Bliv set på nettet

Få Flere kunder i din butik

Har DU brug for en webshop ?

En webshop er ikke kun en butik på nettet, men også et katalog af dine produkter til din fysiske butik. 

Du kender det selv, hvis man skal finde noget…så “googler” man. Og her er det vigtigt at dine produkter også bliver fundet. 

Endvidere så har man med en webshop, udvidet sit kundepotentiale, fra dit lokalområde…til hele landet…ja, måske endda, hele verden.

Det er da ALT for dyrt ?

Vi har faktisk lavet en løsning som er til at betale. Med priser som er absolut markedsførende. 

De fleste af vores kunder har tjent omkostningerne til webshoppen hjem, allerede efter få uger, så nej, det er absolut ikke dyrt.

Faktisk er en webshop den del af din butik som har færrest omkostninger, men størst mulighed for indtjening, så det skal ikke være prisen som afskrækker dig.

Har du allerede en WEBSHOP ?

Hvis du allerede har en webshop i et andet shopsystem, så kan vi stadig hjælpe dig.

Vores teknikere kan uden problemer, hente alle dine online produkter ind i vores shopsystem, og vores designere kan give dig det design som du har drømt om.

Vi bygger typisk din webshop op i Magento 2, som er verdens mest benyttede shopsystem, så er du nemlig sikret den perfekte løsning.

Fremtidssikre INTEGRATIONER !

Ud over at vores webshop selvfølgeligt nemt kan synkronisere med dit kassesystem, så kan vi også hjælpe med at integrere din webshop med mange af de online portaler, som nok bliver fremtidens webshop alternativer.

Vi har længe haft nogle enkelte portaler i Danmark, men inden længe vil de store internationale portaler også ramme kunder i Danmark. 

Her tænker vi at Amazon, Google, Ebay vil være nogle af de spillere vi skal arbejde med fremover…og det har vi selvfølgeligt forberedt os på…

Nu sidder du sikkert med en masse spørgsmål !!
Lad os hjælpe dig

[elementor-template id="92"]